Yoga Nidra opleiding? Is Dit De Beste Online Training Van 2020?
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Online cursus 19 april 2018
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

We leven in een stroomversnelling waar alles sneller en sneller moet. Stress en burn-out klachten zijn aan de orde van de dag. Hoe voorkom je dat je hier slachtoffer van word? Door je geest maximaal te ontspannen. Yoga Nidra is zo’n manier om maximaal te ontspannen. Hoe het werkt? Dat ontdek je hier!

Wil je zelf Yoga Nidra toepassen en ben je daarom op zoek naar een Yoga Nidra opleiding? In dit artikel ga ik het hebben over de online Yoga Nidra training van Rolf van Baalen.

Dankzij deze training kun je jezelf maximaal ontspannen om zo de stress en de drukte van alledag van je af te laten glijden. Deze training is erg populair en er zijn inmiddels al duizenden exemplaren verkocht.

Is deze Yoga Nidra opleiding van Rolf echt zo goed als men zegt? In dit artikel ontdek je precies wat deze Yoga Nidra training inhoudt en waarom je hier wel of juist niet voor zou moeten kiezen.

Wat is Yoga Nidra?

Om dit artikel te beginnen wil ik eerst wat vertellen over de kracht van Yoga Nidra. Yoga Nidra is een vorm van Yoga die je in een diepe staat van ontspanning brengt.

Terwijl je ligt word je door een stem door de meditatie heen gepraat en daarbij kom je moeiteloos in een diepe staat van zijn. Je komt in het hogere bewustzijn waar maximale ontspanning voor lichaam en geest zal plaatsvinden.

Yoga Nidra betekent letterlijk ‘Yoga slaap’ Yoga Nidra bevindt zich namelijk tussen slapen en waken in. Door de diepe ontspanning bereik je een trance waarbij je spierspanning afneemt, je stressniveau afneemt, je hartslag daalt en je bloeddruk afneemt. Deze vorm van Yoga heeft een enorme helende werking op lichaam en geest.

Waarom Yoga Nidra?

De wereld lijkt steeds sneller aan ons voorbij te schieten, alles moet sneller en sneller. We hebben ambities en willen carrière maken, dit gaat vaak ten koste van lichamelijke en geestelijke rust.

We ontspannen namelijk niet volledig als we na onze werkdag in de bank ploffen om onze favoriete serie te gaan kijken. Waarom niet? Ons brein word nog steeds geprikkeld en komt allesbehalve tot rust.

En wat dacht je van die smartphones? We liggen in bed en checken nog even onze telefoon. Het felle licht zorgt voor nieuwe prikkels waardoor slapen moeilijker kan zijn.

In een interview met slaapdeskundige William van der Klaauw (auteur: Perfect Slapen in 7 Stappen) kwam al eens naar voren dat het gebruik van een smartphone vlak voordat je gaat slapen enorm slecht is voor je nachtrust.

De kwaliteit van slapen gaat dus sowieso achteruit en dat kan resulteren in het feit dat je moe wakker wordt.

Yoga Nidra is hierbij de ideale manier om optimaal te ontspannen en alle drukte en stress van de dag van je af te laten glijden om zo een optimale nachtrust te kunnen ervaren en topfit op te staan.

Yoga Nidra Opleiding

Maar om Yoga Nidra toe te passen moet je dan een opleiding volgen? Deze vraag komt regelmatig voorbij. Natuurlijk zijn er Yoga Nidra coaches die een opleiding hebben gevolgd om deze vorm van Yoga te gebruiken bij hun cursisten maar wil je dit thuis doen? Dan is een opleiding niet nodig.

Er is heel veel informatie te vinden op het internet en zelfs een digitale training waarbij je op een eenvoudige manier leert om Yoga Nidra toe te passen. Over die digitale training gaan we het op deze pagina hebben.

Yoga Nidra met Rolf van Baalen

Rolf van Baalen is de auteur van de online training ‘Yoga Nidra’ een volledig digitale training die makkelijk te volgen is wanneer het jou uitkomt.

Rolf is al jaren actief op het gebied van Yoga en heeft samen met zijn vrouw het bedrijf Happy With Yoga opgericht, vanuit dit bedrijf hebben ze meerdere trainingen ontwikkelt en geven ze regelmatig workshops en live trainingen.

Daarnaast delen ze veel gratis informatie over alles wat met Yoga te maken heeft op hun website Happywithyoga.com Rolf is dus allesbehalve van gisteren en heeft zijn sporen dik verdiend in het wereldje van de ontspannen sferen.

Voor wie is Yoga Nidra bedoelt?

Yoga Nidra is een super vriendelijke manier van Yoga, het is niet zoals bij het traditionele Yoga waarbij je soms onmogelijke houdingen moet aanhouden en in deze positie moet blijven zitten.

Bij Yoga Nidra lig je gewoon stil op je rug te luisteren naar de geleide meditatie waarbij je niets anders hoeft te doen dan ontspannen.

Yoga Nidra is dus geschikt voor iedereen, man of vrouw, jong of oud. Wat ik hier wel bij moet vermelden is dat wanneer je ernstige psychische klachten hebt je sowieso een huisarts moet raadplegen.

Wat houdt dit Yoga Nidra pakket in?

Wat krijg je als je besluit om dit Yoga Nidra pakket aan te schaffen? Laat ik vooropstellen dat het om een volledig digitaal pakket gaat, je ontvangt dus alles in je mailbox.

#1: Yoga Nidra sessies

Als eerst krijg je natuurlijk de Yoga Nidra sessies waarmee je heerlijk zult ontspannen. Het zijn geleide meditaties die je naar het niveau van maximale ontspanning zullen brengen.

#2: Ebook Yoga Nidra

Daarnaast krijg je een uitgebreid ebook waarin alles word besproken over Yoga Nidra. Zo ontdek je hier meer over de geschiedenis van Yoga Nidra, de toepassingen ervan en wat je allemaal kunt bereiken met Yoga Nidra.

#3: Korte Yoga sessies

Als soort van bonus heeft Rolf de korte Yoga sessies toegevoegd. Deze Yoga sessies zijn bedoelt om spanning uit je lichaam weg te werken maar zijn absoluut geen vereiste voor het beoefenen van Yoga Nidra. Deze bonus heeft overigens een waarde van €27

#4: Toegang tot besloten Facebookgroep

Rolf heeft een besloten Facebook groep met al zijn cursisten en deelnemers. Leuk om ervaringen uit te wisselen en handig om vragen te stellen aan anderen. Je word niet automatisch toegevoegd en niets is verplicht.

Yoga Nidra ervaringen en reviews

Als ik iets nieuws koop check ik altijd eerst de reviews van andere mensen, daarom zal ik enkele alinea’s wijden aan mijn ervaringen met Yoga Nidra en ervaringen van anderen met deze Yoga Nidra opleiding.

Normaal gesproken ben ik altijd nog wat terughoudend met dergelijke producten, misschien zelfs een beetje sceptisch. In dit geval ligt dat iets anders.

Rolf van Baalen ken ik namelijk al van een ander product en tijdens mijn review over dat producten ben ik erachter gekomen dat Rolf een betrouwbare man is. Een man van zijn woord om het zo maar te noemen.

Hij was makkelijk te benaderen en reageerde snel en duidelijk op vragen. De inhoudt van zowel zijn andere digitale product ‘Mindfullness voor het dagelijkse leven’ als ‘Yoga Nidra’ zijn beide van goede kwaliteit.

Er word je niets beloofd wat niet waargemaakt kan worden en de opmaak van de producten ziet er nog steeds veelbelovend uit. Kortom, ik geef een positieve aanbeveling voor dit product.

Yoga Nidra reviews van andere mensen

Maar wat zeggen andere mensen over ‘Yoga Nidra’ van Rolf van Baalen? Op zijn website staan enkele positieve reacties van deelnemers maar zijn deze wel zo objectief?

Als ik verder op zoek ga naar mensen die reviews hebben geschreven over deze Yoga Nidra training van Rolf kom ik hoofdzakelijk positieve reacties tegen.

Hieronder vind je er enkele:

Yoga Nidra heeft mij enorm geholpen om mezelf tot rust te brengen. Ik ben van mijzelf nogal druk en kwam maar weinig tot rust, hoe anders is dat nu! Ik probeer 3x in de week een lange sessie uit de training te doen. -Marieke 39 jaar-

Ik ben al jaren erg druk met mijn lichaam, ik train 3 keer per week en eet gezond. Toch realiseerde ik me dat ik ook goed voor mijn geest moest zorgen. Yoga Nidra heeft mij daar enorm bij geholpen, het kost niet veel tijd en het geeft super veel rust -Joris 42 jaar-

Ik ben van mezelf nogal een denker, iets wat niet perse verkeerd hoeft te zijn maar het zorgt er wel voor dat het wat drukker in je hoofd is. Om deze drukte op orde te brengen heb ik Yoga Nidra van Rolf van Baalen aangeschaft. Wat een verademing. – Nienke 31 jaar-

Zoals je ziet dus positieve reacties, ook op de website HappywithYoga.com staan veel positieve reacties van deelnemers van verschillende activiteiten van Rolf.

Yoga Nidra bekend van de landelijke media

Ook landelijk is er aandacht geweest voor deze training van Rolf van Baalen, zo besteedden de volgende media en bekende merken aandacht aan hem:

  • Womans health
  • Wendy magazine
  • Zalando
  • Metro
  • Paperflies

Wat betaal je voor deze optimale ontspanning?

Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk, wat betaal je voor ‘Yoga Nidra’ van Rolf van Baalen? Het totale pakket kost €37,- een prima prijs als je het mij vraagt.

Een stressvrij leven en lekker ontspannen slapen voor slechts €37,- dat is wat mij betreft dubbel en dwars de moeite waard. Daarnaast krijg je ook nog eens een 30 dagen geld terug garantie.

Proberen voor 30 dagen?

Zoals gezegd krijg je dus 30 dagen de tijd om dit kosteloos te proberen want ben je niet tevreden? Dan stuur je een mailtje naar Rolf en krijg je zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Dat je Yoga Nidra kosteloos kunt proberen geeft op zichzelf al een hoop rust..

Yoga Nidra aanschaffen?

Ben je overtuigd van de kracht van Yoga Nidra en wil je het pakket van Rolf van Baalen aanschaffen? Rolf hanteert een speciale kortingspagina die via onderstaande knop kunt bereiken.

Maximale ontspanning, heerlijk slapen en mindfit door het leven? Dat bereik je met Yoga Nidra!

Zorgen en stress volledig van je af laten glijden? 200% mindfit worden en het maximale uit je leven halen? Ga direct naar de Yoga Nidra Kortingspagina!

Ja ik ga voor Yoga nidra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *