William van der Klaauw Ontwikkelde Perfect Slapen In 7 Stappen!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!

William van der Klaauw, wie is het en wat doet hij precies? Kan hij je echt helpen bij je slaapproblemen? Ik denk van wel.. Lees dit artikel en oordeel zelf.

William van der KlaauwAls slaapdeskundige en ervaringsdeskundige ontwikkelde William van der KlaauwPerfect slapen in 7 stappen‘ een pakket waarbij je leert om weer optimaal te kunnen geniet van je nachtrust.

Speciaal ontwikkelt voor mensen die slaapproblemen hebben maar ook zeker voor mensen die meer willen weten over hoe slapen precies werkt en hoe je dat zo effectief mogelijk kunt doen.

Naast slaapdeskundige is William ook ervaringsdeskundige op gebied van slaapproblemen. Zelf heeft hij hier jaren last van gehad en daarom weet hij dus precies waar hij over praat.

Wie is William van der Klaauw?

Wie is William en wat waren zijn beweegredenen om dit initiatief op te starten? Zoals ik net al aangaf heeft William zelf last gehad van slaapproblemen.

Hij wilde hiervoor absoluut geen slaapmedicatie gebruiken en is dus op zoek gegaan naar alternatieven. Echt goede alternatieven vond hij niet dus besloot om zich er helemaal in te verdiepen.

Hij leerde alles over slapen en hoe je een optimale nachtrust kunt ervaren en ontwikkelde zich dus tot een ware slaapdeskundige.

Wist je trouwens dat maar liefst 10% van de Nederlanders last heeft van slaapproblemen. Dat zijn er ongeveer 1,6 miljoen!

Mensen helpen is zijn passie

Omdat hij op een gegeven moment zoveel wist over slapen besloot hij dat het tijd werd om zijn kennis te delen.

Zelf zegt hij het volgende over zijn passie om mensen te helpen met hun slaapproblemen:

“Het helpen van mensen om voor eens en altijd af te rekenen met hun slaapproblemen is mijn passie. Het is echt super om mensen te helpen naar een energieker en plezieriger leven! Het liefst doe ik dat persoonlijk maar helaas zitten er maar een beperkt aantal uren in een dag.

Daarom heb ik besloten om mensen online te helpen met hun problemen, zo kan ik veel meer mensen tegelijk helpen om weer heerlijk te leren slapen.”

Perfect slapen in 7 stappen

Hij ontwikkelde een methode die inmiddels al vele duizenden mensen heeft geholpen om voorgoed van hun slaapproblemen af te komen.

Perfect slapen in 7 stappen‘ is een boek (hardcopy) waarin William van der Klaauw je in 7 stappen laat zien hoe je weer kunt genieten van een optimale nachtrust.

Door het succes van zijn website, waar hij maandelijks meer dan 40.000 bezoekers ontvangt, en de vraag van zijn cliënten/lezers besloot hij deze 7 stappen methode te schrijven.

Zijn idee ontstond ook mede doordat hij moe werd van alle onzin die er werd verkocht omtrent slapen. Wondermiddeltjes, oosterse theorieën en noem maar op.

Perfect slapen in 7 stappen is gebaseerd op feiten en heeft hierdoor al vele mensen geholpen. (Check hier enkele reviews)

Wat krijg je allemaal?

Als je besluit om ook te genieten van een energieker en leuker leven en je niet meer wilt laten leiden door je slaapproblemen is dit boek echt een aanrader!

Je ontvangt nu trouwens ook leuke bonussen die je extra kunnen helpen om lekker te slapen. Dit ontvang je allemaal als je besluit dit pakket vandaag nog aan te schaffen:

Het boek ‘Perfect slapen in 7 stappen’

  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in de brievenbus
  • Je kunt de digitale versie direct downloaden en lezen

Ondersteuning / support

  • 1 jaar persoonlijke ondersteuning
  • Slaapchecklist William van der Klaauw ebook

Slaapkwaliteit optimaliseren (tijdelijk gratis)

  • E-cursus ‘Dieper Slapen’ (automatische inschrijving)

Slaapverwekkende bonus (digitaal)

  • Kalmeer je gedachten: 10 bewezen technieken
  • Welterusten-snacks Receptenboek
  • Slaapwijzer.net supplementengids
  • Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Zoals je ziet krijg je dus super weel waarde waar je echt mee geholpen word. Geen rare wondermiddeltjes of vage beloftes. Gewoon goede informatie gebaseerd op feiten!

Meer weten?

Wil jij meer weten over William van der Klaauw en zijn 7 stappen methode? Check het dan geheel vrijblijvend via onderstaande button!

Want zeg nou zelf.. Je bent er zo onderhand toch wel eens klaar mee om nachten wakker te liggen? Altijd moe en lusteloos te zijn overdag?

Daarom is het nu tijd voor actie!

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!