Vaak wakker schrikken? Hoe Kun Je Het Voorkomen?
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
slaapproblemen 1 oktober 2016
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Je schrikt wakker.. Voor je gevoel lig je net in bed, erg vervelend want in slaap komen blijkt een lastig opgave. Uiteindelijk val je weer in slaap maar nog geen uur later is het weer raak. Hoe kom je van dit vervelende probleem af? Je leest het hier

vaak wakker schrikkenVaak wakker schrikken is een lastig kwaaltje. Je ligt net lekker te slapen en dan schrik je wakker.. met als gevolgd dat je moeilijk weer in slaap kunt komen.

Dit is behoorlijk irritant en het kan je nachtritme aardig verstoren. Gelukkig kun je hier iets tegen doen  zodat je vanavond al heerlijk zult slapen!

Ontdek hieronder wat de meest effectieve manier is om hier vanaf te komen!

Je valt bijna in slaap

Ken je dat? Je valt bijna in slaap en ineens schrik je weer wakker. Behoorlijk irritant! vaak heeft dit te maken met het feit dat je voor je gevoel ergens vanaf valt.

Je loopt bijvoorbeeld over de stoep en ineens zak je er met één voet vanaf. Op dat moment schrik je dus en spannen je spieren aan waardoor je wakker word.

Dit is een normaal verschijnsel waar iedereen wel eens mee te maken heeft. Als je er heel vaak last van hebt is het tijd om er iets aan te doen! Check onderaan deze pagina hoe!

Waarom word ik heel vaak wakker?

De reden dat jij heel vaak wakker word ’s nachts kan te maken hebben met verschillende oorzaken. Wat we zeker weten is dat het komt omdat je blijft hangen in een lichte slaap.

Als je dan in je nabije omgeving last hebt van geluiden zoals bijvoorbeeld gesnurk of een voorbij razende trein word je snel wakker.

Het kan ook te maken hebben met je voeding. Veel koffie drinken zorgt ervoor dat we al moeilijker in slaap vallen en als we dan eenmaal slapen, komen we minder snel in een diepere slaap.

Ook zwaar tafelen kan een boosdoener zijn, en wat te denken van veel drinken.. Hierdoor moet je vaak naar het toilet en word je slaap telkens verstoord.

Lotte schrok vaak wakker en kon vervolgens haast niet meer in slaap komen, ze deed een opmerkelijke ontdekking en kwam er al snel achter waar haar probleem vandaan kwam..

Ontdek Hier Hoe Lotte Haar Slaapproblemen Voorgoed Uit Haar Slaapkamer Wist Te Verbannen>>

Slecht matras of kussen

Als je ’s nachts vaak draait in bed omdat bijvoorbeeld je rug niet goed ondersteund word door het matras zul je vaker wakker worden.

Ditzelfde geld voor je kussen. Als je hoofd niet goed ondersteund word en je krijgt last van je nek zul je vanzelf wakker worden.

Als je te maken hebt met een slecht kussen of matras staan je spieren vaak onder spanning. Om een goede nachtrust te krijgen is het belangrijk dat je spieren ontspannen zijn.

Vaak wakker schrikken leid tot..

Vaak wakker schrikken leid tot het gebrek aan een diepe slaap. Een diepe slaap is nodig om optimaal uit te rusten.

Als jij vaak wakker word ’s nachts zul je, je ook minder energiek voelen dan iemand die goed doorslaapt en in zijn diepe slaap terecht komt.

Gelukkig valt het bij de meeste mensen mee en hebben ze hier niet dagelijks mee te maken. Heb je hier regelmatig mee te maken is het toch belangrijk om er iets aan te doen!

Het is namelijk voor je gezondheid van belang dat je een goede nachtrust ervaart!

Conclusie

De meeste gevallen van wakker schrikken midden in de nacht komen toch vanwege nachtmerries. Je droomt over nare dingen en opeens schrik je wakker.

Dit is een erg vervelend verschijnsel want als je een nare droom hebt is het niet makkelijk om weer in slaap te vallen.

Schrik je vaak wakker omdat je licht slaapt dan is hier gelukkig iets aan te doen waardoor je lekker diep kunt slapen en topfit wakker word!

Perfect slapen in 7 stappen!

Slaapdeskundige William van der Klaauw heeft een, inmiddels super populair, boek ontwikkelt waar je alles leert over perfect slapen.

Er zijn je al vele duizenden mensen voorgegaan die allemaal uiteenlopende slaapproblemen hadden en nu weer van een heerlijk nachtrust kunnen genieten.

Dit allemaal dankzij William en zijn boek!

Ben jij het helemaal zat om niet goed te kunnen slapen en wil je hier graag van af? Check dan het ‘Perfect slapen in 7 stappen‘ boek van William van der Klaauw!

Neem er geen genoegen mee..

Er zijn duizenden mensen die dit artikel lezen maar nooit actie zullen ondernemen, ze zullen:

 • Achtervolgd worden door hun slaapprobleem
 • Nooit goed uitgerust zijn
 • Moe zijn overdag
 • Veel prikkelbaarder zijn
 • Niet het maximale uit hun dag kunnen halen
 • Minder goed presteren op hun werk

Jij bent anders!

Gelukkig ben jij niet zoals deze mensen, jij bent anders, jij onderneemt wel gerichte actie met als gevolg dat je:

 • Een optimale nachtrust ervaart
 • Elke dag fit en energiek wakker word
 • Het maximale uit je dag kunt halen
 • Je gelukkig en opgewekt voelt
 • En nog veel meer

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *