Slaapproblemen door stress? "Ontdek Hier Hoe Ik Het Overwon!"
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Stress 27 november 2016
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Stress is wereldwijd een groot probleem, maar wat als je er ook al niet van kunt slapen? Dan is het echt tijd om er actie tegen te ondernemen. Lees in dit artikel wat je het beste kunt doen..

slaapproblemen door stressSlaapproblemen door stress is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Onze maatschappij word namelijk steeds drukker en alles gaat steeds sneller.

Topdrukte op het werk, een gezin draaiende houden en allerlei andere verplichtingen zorgen ervoor dat je eigenlijk nooit stil zit.

Toch is het belangrijk dat je op tijd rust neemt. Doe je dit niet, dan kun je stress ervaren. Door deze stress kunnen slaapproblemen ontstaan en daar wil ik het op deze pagina met je over hebben.

Stress.. Oorzaak nummer één

Slaapproblemen door stress is oorzaak nummer één als het gaat om veel voorkomende slaapproblemen. In Nederland zijn er heel veel mensen die hier mee te maken hebben.

Omdat je nog zo onrustig bent op het moment dat je wilt gaan slapen is het vrijwel onmogelijk om snel in slaap te vallen.

Je ligt uren wakker en kunt niet in slaap komen. Buiten het feit dat het behoorlijk vervelend is, krijg je een tekort aan rust.

Je kunt niet genoeg uitrusten om overdag optimaal te presteren. Hierdoor kom je in een neerwaartse spiraal van stress.

Pak stress aan

Je voelt hem al wel aankomen. Pak meteen de oorzaak van jou stress aan. Heb je stress vanwege je werk? Je relatie? Of vanwege geldzorgen? Ga meteen aan de slag om deze stress uit je leven te bannen.

Stress ligt namelijk aan de basis van heel veel verschillende klachten. Je kunt allerlei lichamelijke klachten ervaren die je behoorlijk kunnen belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

Als jij veel last van stress hebt wil ik je aanraden om eens te kijken naar de E-cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ van Frank de Moei.

Slaapproblemen door stress

Heb jij voor je gevoel alleen last van stress op het moment dat je wilt gaan slapen? Voel je overdag helemaal geen stress of merk je geen stress verschijnselen?

Dan is het heel goed mogelijk dat je ligt te piekeren en daardoor niet kunt slapen. Niet kunnen slapen vanwege piekeren is de basis van slaapproblemen door stress.

Misschien kom je voor je gevoel wel pas echt tot rust als je op bed ligt en overdenk je op dat moment jou hectische dag.

Hierdoor kun je gaan piekeren.. Is alles wel goed gegaan op het werk? Heb ik mijn zegje wel goed gedaan tijdens de vergadering? Zijn alle deuren wel op slot? En noem maar op.

Te druk in je hoofd

Hierdoor ben je veel te druk in je hoofd op het moment dat je wilt gaan slapen. Logisch gevolg is dan dat je niet kunt slapen.

Als je niet in slaap kunt komen als je op bed ligt kan er zich nog een probleem voordoen. Je bouwt namelijk langzaam een angst op. Elke dag heb je angst of je wel direct in slaap zult vallen.

Je kunt wel nagaan dat je juist door deze angst heel moeilijk in slaapt kunt komen.

Het is belangrijk om rust in je hoofd te hebben op het moment dat je naar bed gaat. Een goed hulpmiddel is om je gedachtes op papier te schrijven. Hierdoor krijg je meer rust in je hoofd.

Ontspannen

Om beter te kunnen slapen is het belangrijk dat je ’s avonds ontspannen activiteiten onderneemt. Neem een lekker warm bad of een hete douche en lees een spannend boek.

Hierdoor zul je meer tot rust komen en je zult merken dat je makkelijker in slaapt zult vallen.

Kijk uit met smartphones, laptops, tablets en tv’s. Je kunt wel nagaan waarom ik dit zeg. Door het felle licht activeer je namelijk je hersenen weer en dit zorgt ervoor dat je alert blijft.

Meer leren over optimaal slapen?

Veel mensen maken gebruik van slaapmedicatie. Slaapmedicatie is helaas geen goede oplossing voor je probleem.

Natuurlijk snap ik dat je het helemaal zat bent om elke avond wakker te liggen en dat je geen uitweg meer zag, maar ik wil je helpen om vanaf nu heerlijk te leren slapen zonder medicatie.

Er is namelijk te weinig bekend over slapen. Hoe werkt het slapen eigenlijk precies? Hoe kan ik mijn optimale slaapritme vinden? Hoe zorg ik ervoor dat ik optimaal kan slapen?

Op deze vragen is absoluut een antwoord. Helaas weten veel mensen dit niet en blijven ze hangen in medicatie en allerlei andere middeltjes.

7 stappen methode

William van der Klaauw is slaapdeskundige en ervaringsdeskundige en weet alles over slapen. Via zijn website, waar hij elke maand 40.000 bezoekers ontvangt, helpt hij dagelijks mensen met hun problemen.

Hij helpt mensen op een natuurlijke manier weer heerlijk te kunnen slapen door middel van het geven van verhelderende inzichten en waardevolle tips.

Omdat slaapproblemen in Nederland een zeer groot probleem is en er veel vraag was naar meer informatie in plaats van doktersadvies besloot William een 7 stappen methode te ontwikkelen.

Hij ontwikkelde ‘Perfect slapen in 7 stappen’ en leert je tijdens deze methode precies hoe jij optimaal kunt leren slapen.

Wat houd zijn methode in?

Als je er helemaal klaar mee bent om elke avond wakker te liggen en je direct actie wilt ondernemen raad ik je aan deze ‘Perfect slapen in 7 stappen‘ methode is nader te bekijken.

Zijn methode of eigenlijk beter gezegd, pakket, bevat een fysiek boek, verschillende ebooks, een rustgevende cd en (tijdelijk gratis) de e-cursus ‘Dieper slapen’

Wil je meer weten over William en zijn 7 stappen methode en slaapproblemen door stress of andere zaken voorgoed uit je leven bannen? Check het via onderstaande button!

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *