Op zoek naar een Slaapcoach? Bekijk hier de Beste Online Slaapcoach!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Online cursus 19 september 2017
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Veel mensen blijven te lang rondlopen met hun slaapproblemen en dat is zonde, ontdek in dit artikel wat een slaapcoach is en wat een slaapcoach voor jou kan betekenen.

slaapcoachDat slaapproblemen enorm veel voorkomen wist je misschien al wel, maar dat maar liefst vier op de tien mensen elke nacht wakker liggen is toch wel verbazingwekkend.

We worden in de greep gehouden door onze slaapproblemen met alle gevolgen van dien. Een goede slaapcoach kan uitkomst bieden maar wat houdt een goede slaapcoach in? Waar vind je zo iemand?

In dit artikel wil ik je niets onthouden over een slaapcoach die inmiddels al duizenden mensen hielp om hun nachtrust terug te krijgen, effectief en snel.

Wat houdt je wakker?

Maar hoe ontstaan slaapproblemen eigenlijk? Laat ik vooropstellen dat slaapproblemen door een groot aantal oorzaken kunnen ontstaan, ik heb de meest voorkomende voor je uitgelicht.

  • Oververmoeidheid
  • Verkeerd slaapritme
  • Stress

Met name stress komt heel vaak voor, het kan hier om de meest uiteenlopende zaken gaan zoals stress vanwege je werk of bijvoorbeeld vanwege de zorgen om een ziek familielid.

Waar het om gaat is dat je op een dusdanige manier met de oorzaken van je slaapproblemen leert omgaan dat je er weinig tot geen last van hebt en een prettige nachtrust kunt ervaren.

Een slaapcoach kan je hier als geen ander mee helpen, bekijk hier meteen de Beste Online Slaapcoach van Nederland>>

Bij slaapproblemen naar de huisarts?

Veel mensen gaan naar de huisarts als ze slaapproblemen ervaren, op zich is dat natuurlijk goed, je slaapproblemen kunnen ook de oorzaak zijn van een ernstige aandoening dus is het verstandig om er een specialist naar te laten kijken.

Wat ik helaas vaak hoor is dat mensen die slaapproblemen hebben waarvan de oorzaak onschuldig is, naar huis worden gestuurd met slaapmedicatie.

Ik ben absoluut geen voorstander van slaapmedicatie, het heeft een verslavende werking en je bestrijdt hiermee niet de echte oorzaak van je slaapprobleem.

Wist je trouwens dat maar liefst 1,6 miljoen mensen slaapmedicatie gebruikt! En wist je dat een kwart van deze mensen verslaafd is aan deze medicatie en het dus chronisch gebruikt! Schrikbarende cijfers als je het mij vraagt.

De ware aard achter je slaapproblemen

Want wat is de ware aard achter je slaapproblemen? Waarom lig jij ‘s avonds naar het plafond te staren of waarom word jij zes keer per nacht wakker?

Heb je daar al wel eens naar gekeken?

Veel mensen onderzoeken hun slaapproblemen maar minimaal en van een slaapcoach hebben ze al helemaal nog nooit gehoord. Gelukkig ben jij anders..

De enige manier om voorgoed van je slaapproblemen af te komen is: Bronbestrijding!

bestrijden

Slaapcoach

Laten we eens kijken naar het fenomeen slaapcoach. Wat is een slaapcoach precies en wat doet een slaapcoach allemaal?

Een slaapcoach wordt ook wel een slaapdeskundige genoemd, het is iemand die samen met jou gaat kijken naar de ware aard van je slaapprobleem en op basis daarvan kijkt naar de te nemen stappen.

Het is iemand met, hoe kan het ook anders, enorm veel kennis over slapen. Het grote verschil met een ‘gewone’ huisarts is dat een slaapdeskundige of slaapcoach helemaal gespecialiseerd is op het gebied van slapen.

Waar een huisarts een brede kennis heeft, heeft een slaapdeskundige een specialistische kennis.

Waar vind je een slaapcoach?

Maar nu hoor ik je denken ‘Waar vind je dan zo’n slaapcoach?’

In Nederland zijn er meerdere slaapcoaches, één van deze slaapcoaches is William van der Klaauw. William is erg toegankelijk omdat hij zijn kennis en kunde online deelt.

Zijn website Slaapwijzer.net ontvangt maar liefst 40.000 bezoekers per maand!

Op zijn website vind je enorm veel gratis artikelen die je helpen bij alles wat met slapen te maken heeft.

Op veler verzoek

Daarnaast ontwikkelde William een digitaal pakket, Perfect Slapen in 7 stappen. Dit pakket bestaat uit een ebook en een fysiek boek waarin William verschillende soorten slaapproblemen en hun oplossingen tot in detail bespreekt.

Daarnaast kun je eenvoudig contact opnemen en je slaapproblemen bespreekbaar maken. Als online slaapcoach ondersteund hij je en helpt hij je om heerlijk en uitgerust wakker te worden.

Zijn kennis en kunde is wetenschappelijk onderbouwd en heeft maar één doel, jouw zo snel mogelijk aan een goede nachtrust helpen!

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *