Perfect slapen in 7 stappen! Dit Moet Je Absoluut Weten (Tip)
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Online cursus 19 oktober 2016
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Perfect slapen in 7 stappen heet de online cursus van William van der Klaauw. Als slaapdeskundige en ervaringsdeskundige helpt hij andere mensen bij hun slaapproblemen. Want heb jij slaapproblemen waar je maar niet overheen komt? Lig jij uren wakker en ben je overdag niet te genieten? Dan raad ik je aan om even verder te […]

perfect slapen in 7 stappenPerfect slapen in 7 stappen heet de online cursus van William van der Klaauw. Als slaapdeskundige en ervaringsdeskundige helpt hij andere mensen bij hun slaapproblemen.

Want heb jij slaapproblemen waar je maar niet overheen komt? Lig jij uren wakker en ben je overdag niet te genieten? Dan raad ik je aan om even verder te lezen.

Op deze pagina wil ik je namelijk meer vertellen over die Perfect slapen in 7 stappen methode van William van der Klaauw.

Waarom een cursus volgen?

Waarom een cursus volgen terwijl je ook gewoon informatieve artikelen kunt lezen waar de wereld aan tips op staan?

Dit hoor ik wel vaker voorbij komen.. Mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en verwachtten dat ze na het lezen van een artikel al beter zullen slapen.

Slaapproblemen los je helaas niet op door even snel wat informatieve artikelen te lezen op het internet. Hier moet je wat meer tijd en energie insteken.

Tijdens de ‘7 stappen methode’ ga je terug naar de basis, op zoek naar de echte oorzaak waarom je niet kunt slapen. Helaas zijn al veel mensen verstrikt geraakt in allerlei homeopathische geneesmiddelen of medicatie.

Begrijp waarom je niet kunt slapen

Natuurlijk is de informatie die je vind op het internet vaak wel goed maar het is geen complete handleiding die je kunt volgen om je slaapproblemen te overwinnen.

Om je slaapproblemen voor eens en altijd te overwinnen is het belangrijk dat je hier wat tijd en energie insteekt.

Als je deze tijd en energie combineert met een goede constructieve cursus over slapen zul je snel succes boeken.

Je zult er stap voor stap achter komen waarom je niet kunt slapen en wat de meeste effectieve aanpak is om wel te kunnen genieten van optimale nachtrust.

De meeste mensen die last hebben van slaapproblemen weten niet precies wat hier nou de oorzaak van is. Het gevolg is dat ze jaren blijven rondlopen met dit vervelende probleem. Zonde en echt niet nodig.

Slaapmedicatie

Wat ik je absoluut wil afraden is slaapmedicatie. Dit lijkt in eerste instantie een wondermiddel toch is dat zeker niet waar.

Als je gebruik maakt van slaapmedicatie verberg je het probleem. Het probleem is nog steeds aanwezig al lijkt dat soms niet zo.

Het risico van medicatie is dat je er aan gewend raakt en een steeds hogere dosis nodig bent om nog in slaap te kunnen vallen.

Het is wel zo dat dit bij iedereen anders is maar toch wil ik je aanraden om de oorzaak van je probleem aan te pakken in plaats van het te verbergen.

Perfect slapen in 7 stappen

De online cursus ‘Perfect slapen in 7 stappen’ van William van der Klaauw is een online cursus over slapen waarbij je leert om weer heerlijk te kunnen genieten van je nachtrust.

Omdat William van der Klaauw zich als slaapdeskundige realiseerde dat veel mensen niet precies weten wat nou de oorzaak is van hun slaapprobleem, creĆ«erde hij deze ‘perfect slapen in 7 stappen methode’

De cursus bestaat dus uit 7 stappen die ik hieronder zal benoemen.

Stap 1: Het vertrouwen herstellen

Hetgeen wat er tussen je oren zit bepaald voor een groot gedeelte hoe je slaapt. Soms lig je uren wakker omdat je ligt te piekeren over allerlei zaken terwijl dit helemaal niet nodig is.

Stap 2: Het juiste slaapritme vinden

Met drie eenvoudige stappen word je geleerd hoe je het juiste slaapritme kunt vinden waar jij je goed bij voelt.

Stap 3: Optimaal gebruik maken van licht en duisternis

Het lichaam is super gevoelig voor licht en donker. Tijdens deze stap word je geleerd hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken zodat er voldoende slaaphormonen worden aangemaakt.

Stap 4: Ontwikkelen van een slaapverwekkende levensstijl

Voedingspatroon, sporten en nog veel meer.. Wist je dat een goede nachtrust overdag word aangemaakt? Neem jij de juiste voeding tot je? Sport je regelmatig? Het hoort er allemaal bij..

Stap 5: Een goede slaaproutine

Check jij je smartphone nog even voor je gaat slapen? Kijk je nog een aflevering van je geliefde serie terug? Fout! Leer waarom het belangrijk is om je goed voor te bereiden op de nacht.

Stap 6: In slaap vallen zonder angst

Als je elke dag ligt te draaien in bed omdat je niet kunt slapen ga je op een gegeven moment angst opbouwen tegen het feit dat je waarschijnlijk niet kunt slapen. Doorbreek dit patroon tijdens de 6e stap!

Stap 7: De kunst van het wakker worden

Een goed begin is het halve werk. Ook tijdens het wakker worden zijn er een aantal zaken van belang. Dit alles ga je leren in stap 7!

Twijfel dus niet langer

Zoals je hierboven ziet bied deze cursus enorm veel waarde en helpt het je om weer heerlijk te kunnen slapen.

Er zijn je al vele duizenden mensen voorgegaan die nu allemaal weer optimaal van hun leven genieten omdat ze goed slapen..

Je wilt toch niet de rest van je leven gebruik blijven maken van medicatie of geneesmiddelen terwijl je het op een volkomen natuurlijke manier kunt oplossen?

Twijfel daarom niet langer maar onderneem nu actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *