Perfect slapen in 7 stappen ervaring: Het verhaal van Sandra!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
slaapproblemen 29 november 2017
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Zoveel mensen blijven eindeloos hangen in hun slaapproblemen, dit overkwam ook Sandra (37) en moeder van 2 kinderen. Toen ze een huilbaby kreeg veranderde haar leven drastisch, nu geniet ze eindelijk weer van een heerlijke nachtrust, hoe ze dat deed?

perfect slapen in 7 stappen ervaringZo nu en dan ontvang ik een email van mensen die tevreden zijn over de aanschaf van het boek Perfect slapen in 7 stappen, het is altijd leuk om te lezen dat mensen zo tevreden zijn en de gewenste resultaten behalen.

Ook nu kreeg ik weer een mail, een mail van Sandra. Sandra heeft enige tijd geleden Perfect slapen in 7 stappen aangeschaft en heeft sindsdien veel minder slaapproblemen.

Hieronder vertel ik over de email van Sandra, wat heeft haar dan precies geholpen? En op welke manier speelde Perfect slapen in 7 stappen hier een rol in?

Perfect slapen ervaring

Sandra dus, sandra mailde mij dat ze na jaren van gebroken nachten nu eindelijk weer lekker kon slapen, dit alles door het boek van William van der Klaauw.

In het verleden had ze nooit problemen met haar nachtrust, dit alles veranderde toen zij en haar man 2 jaar geleden een baby kregen, het was een huilbaby en dit had vervelende gevolgen voor haar nachtrust.

Telkens werd ze opgeschrikt door een huilende baby, slapen werd haast een onmogelijke opgave.

Overdag was ze natuurlijk erg moe, het was een slopende periode. Presteren op haar werk ging bijna niet meer waardoor ze besloot om tijdelijk uit het arbeidsproces te stappen.

Dit vind ze erg jammer want ze had het altijd heel erg naar haar zin op haar werk.

Het huilen ging voorbij

Toen haar kind groter werd groeide het over de huilbuien heen, gelukkig zou je denken en dat is precies wat Sandra dacht. Eindelijk weer normaal slapen..

Helaas ging het niet zo makkelijk, haar gebroken nachten waren er ingesleten en ondanks dat ze geen last meer had van haar huilende kind ging het slapen bijna niet meer.

Het was een ritme geworden, een ritme die maar moeilijke te doorbreken bleek..

Ze probeerde van alles

Door de stress die de huilbaby en de consequenties ervan met zich meebrachten lag Sandra vaak stijf van de spanning in bed. Stress en spanning zijn ‘killing’ voor je nachtrust.

Sterker nog, met zoveel spanning in je lijf is het een hele kunst om te slapen, met haar ogen wijdopen staarde ze uren naar het plafond.

Ze probeerde er van alles aan te doen:

  • Slaapmedicatie (dit leek in het begin te werken maar uiteindelijk was het geen lange termijn oplossing)
  • Kruidenmiddeltjes
  • Dure therapie

Niets leek te werken.. Tot ze na een speurtocht op het internet het boek van William van der Klaauw tegenkwam, Perfect slapen in 7 stappen.

Zou dit weer weggegooid geld zijn? Vroeg ze zich af. Radeloos als ze was besloot ze het toch te wagen. Dit was de beste keuze die ik afgelopen jaren heb gemaakt zegt ze achteraf.

Perfect slapen in 7 stappen

Ik bestelde het boek en de .PDF kreeg ik meteen in mijn mailbox, vluchtig keek in het .PDF bestand door en zag meteen dat het enorm veel informatie bevatte.

De volgende dag lag er een pakketje op de mat ‘Slaapwijzer.net’ yess, het boek is binnen. Ik ging er meteen driftig mee aan de slag.

Ik weet nog goed dat ik die avond meteen wat van je tips toepaste, ik herkende me heel erg in ‘het piekermonster’ die kwam zo’n beetje elke avond bij me langs.

Ook wist ik niet dat voeding zoveel betrekking had op slaap. Toen ik suiker meer ging vermijden merkte ik al een stukje vooruitgang maar dat was nog niet genoeg.

Toch stemde het mij erg positief dat ik na een paar bladzijden te hebben gelezen al zoveel bruikbare tips had gevonden.

beter slapen

Alles komt samen..

Ik denk dat Perfect slapen in 7 stappen zo’n waardevol boek is, dat al duizenden mensen geholpen heeft vanwege de volgende reden:

Veel mensen worstelen jaren met hun slaapproblemen, ze proberen van alles en komen van het één in het ander maar eigenlijk nooit tot een blijvende oplossing.

Perfect slapen in 7 stappen behandelt alle verschillende vlakken wat mogelijk slaapproblemen kan veroorzaken en gaat uit van een natuurlijke oplossing.

Dus geen verslavende slaapmedicatie of wondermiddeltjes. Gewoon een oplossing vanuit het lichaam zelf.

Heerlijke slapen, eindelijk!

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Perfect slapen in 7 stappen een echt succesnummer voor mij was. Ik heb mijn nachtrust helemaal teruggevonden en voel me overdag weer lekker energiek.

Ook mijn gezin is een stuk gelukkiger geworden nu ik beter slaap. Voorheen had ik nergens zin in en voelde ik me altijd ziek, zwak en misselijk.

Ik heb mijn baan terug gekregen en draai weer volop mee in het sociale leven.

Genieten!

Bedankt Jens en William en veel succes met het verspreiden van dit wonderboekje!

Lang niet de enige

Dit is het verhaal van Sandra, een jonge moeder die in vervelende slaapproblemen terecht kwam, gelukkig heeft ze haar nachtrust volledig teruggevonden en straalt ze weer.

Met Sandra zijn er nog duizenden andere mensen die het boek Perfect slapen in 7 stappen hebben aangeschaft en er positieve ervaringen mee hebben.

Heb jij ook zo’n last van slaapproblemen? Vermijd die vervelende ‘molen’ van huisartsen, slaapmedicatie en dure therapie. Pak je probleem meteen bij de bron aan en ga voor een natuurlijke oplossing.

Of kies je er wederom voor om voor een tijdelijke oplossing te gaan? Een pleister op de wonden of dweilen met de kraan open? Het is maar net hoe je het wilt noemen maar je begrijpt mijn punt.

Je wilt je toch overdag ook fit en energiek voelen? Het leven aangrijpen met beide handen? Ik denk het wel, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Via onderstaande gele button kom je op de overzichtspagina van Perfect slapen in 7 stappen en zie je precies wat je kunt verwachten.

Veel succes!

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *