Online slaapcursus? Leer weer heerlijk slapen dankzij deze cursus!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Online cursus 8 januari 2017
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Ben jij op zoek naar een online slaapcursus? Op deze pagina wil ik je meer vertellen over de zogenaamde ‘7 stappen methode’ van slaapdeskundige William van der Klaauw. Als slaapdeskundige vond hij dat het tijd werd dat er een goede cursus werd gemaakt zodat mensen die al jaren rondlopen met slaapproblemen hier eindelijk vanaf kunnen […]

online slaapcursusBen jij op zoek naar een online slaapcursus? Op deze pagina wil ik je meer vertellen over de zogenaamde ‘7 stappen methode’ van slaapdeskundige William van der Klaauw.

Als slaapdeskundige vond hij dat het tijd werd dat er een goede cursus werd gemaakt zodat mensen die al jaren rondlopen met slaapproblemen hier eindelijk vanaf kunnen komen.

Medicatie slikken, artikelen lezen etc.. Het draagt allemaal niet bij aan een lange termijn oplossing. De e-cursus ‘Perfect slapen in 7 stappen‘ brengt hier verandering in.

Van het kastje naar de muur

Ik kan me voorstellen dat je blij bent dat er eindelijk een goede online slaapcursus is ontwikkelt. Waarschijnlijk behoor jij ook tot de personen die al jaren van het kastje naar de muur worden gestuurd.

Je probeert van alles maar niets lijkt te helpen. Je hebt al vele informatieve artikelen gelezen en van allerlei hulpmiddelen geprobeerd.

Ik hoor heel vaak mensen die de gekste dingen hebben geprobeerd om maar van hun slaapproblemen af te komen. Zalfjes, kruiden of andere alternatieve zaken, het mocht allemaal niet baten.

Slaapmedicatie

Er zijn enorm veel mensen die slaapmedicatie slikken, ergens wel te begrijpen want wat moet je dan? Nachten wakker liggen houd je niet vol.

Toch ben ik geen voorstander van slaapmedicatie. Ik zeg het wel vaker maar het is geen oplossing voor je probleem, en je wilt toch niet de rest van je leven afhankelijk zijn van medicatie?

Gelukkig ben je hier op de juiste pagina beland en behoren slaappillen straks tot het verleden.

Ik heb van alles geprobeerd

‘Ik heb al van alles geprobeerd maar niets lijkt te werken’ Het is een uitspraak die ik vaak voorbij hoor komen. Mensen, en waarschijnlijk jij ook, zijn vaak radeloos en hebben echt de meest uiteenlopende dingen geprobeerd.

Dingen als, yoga,slaapmuziek,kruidenthee,ademhalingstechnieken, andere matrassen, tekenen, van kamer wisselen, en zo kan ik er nog wel een stuk of tien opnoemen.

Ook als je gaat zoeken in Google zie je dat slecht slapen echt een groot probleem is in Nederland. Duizenden zoekresultaten worden weergegeven als je alleen al zoekt op het woord ‘slapeloosheid’.

Het echte probleem onderkennen

Het probleem met alle technieken of hulpmiddelen die ik hierboven benoem is dat het in 98% van de gevallen niet de echte oorzaak van het probleem aanpakt.

Het klinkt misschien als complot denken maar de grote bedrijven willen helemaal niet dat je slaapproblemen opgelost worden. Ze willen meer geld verdienen.

Daarom noem ik deze methodes ook wel ‘pappen en nat houden’ als je begrijpt wat ik bedoel. Ze zorgen ervoor dat het even beter gaat maar dat je uiteindelijk altijd terug zult vallen op hun medicijn of hulpmiddel.

Dweilen met de kraan open

Veel mensen blijven jaren hangen in deze methodes en ‘bewezen’ technieken. Het is dweilen met de kraan open. Zolang je de echte oorzaken van je slaapproblemen niet aanpakt zullen deze altijd terug komen.

Daarom wil ik je met klem adviseren om te stoppen met allerlei vage hulpmiddelen en technieken en je vanaf nu te gaan richten op de echte oorzaak van je slaapprobleem.

Door de oorzaak aan te pakken zul je echt van je slaapprobleem af komen, waarom zou je dan blijven doorgaan met het aanschaffen van veel te dure middeltjes die niet eens effect hebben, althans geen blijvend effect.

Online slaapcursus

De online slaapcursus ‘Perfect slapen in 7 stappen’ bestaat niet uit magische middeltjes en het is ook geen pakket met zalfjes die ervoor zorgen dat je beter zult slapen

Deze online slaapcursus ontwikkelt door William van der Klaauw richt zich op de echte oorzaken van je slaapproblemen. Deze cursus heeft niet voor niets vele positieve reviews en is ook niet voor niets al duizenden keren aangeschaft.

Het is een zeer complete cursus die zich richt op de gehele dag. Wat je namelijk in de ochtend doet kan al van invloed zijn op je slaapkwaliteit in de avond. Dit heeft onder andere te maken met het juist aanmaken van hormonen en de biologische klok.

Wat ik hierboven zeg, zeg ik natuurlijk om aan te geven dat dit een uitgebreide cursus is die zich richt op alle facetten van het slapen.

De oplossing begint bij jezelf

Om de echte oorzaken aan te pakken ga je tijdens de cursus onder andere verder inzoomen op de volgende zaken:

  • Definitief afrekenen met ‘slaapangst’
  • Herstellen en versterken van de natuurlijke schommelingen van je lichaamstemperatuur
  • Het aanmaken van de juiste hormonen op het juiste moment
  • Het op de juiste manier instellen van je biologische klok om optimaal te kunnen slapen

Het is een kwestie van alles terugbrengen naar de basis, een soort reset, om het vervolgens op de juiste manier op te bouwen en ervoor te zorgen dat je weer kunt genieten van een optimale nachtrust.

Conclusie

Ik hoop dat ik je genoeg informatie heb gegeven en dat je ervan overtuigd bent dat de ‘Perfect slapen in 7 stappen’ zeker het proberen waard is.

Ik kan je vertellen dat je zeker geen spijt zult krijgen van je keuze, maar goed of je deze cursus nou aanschaft of niet, dat is aan jou.

Ik kan je wel vertellen dat ik het niemand gun om rond te blijven lopen met deze vervelende problemen terwijl de oplossing hier voor het oprapen ligt.

Wil je meer weten over deze cursus, check dan vrijblijvend meer over de ‘7 stappen methode’ van William van der Klaauw via onderstaande button.

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#47b916″ text_color=”#ffffff” icon=”” url=”https://wijzeroverslapen.nl/slaapproblemen-aanpakken/” width=”” target=”_self”]JA! Vertel me er meer over![/inbound_button]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *