Niet goed slapen door stress? Ontdek hier wat je moet doen!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Stress 8 oktober 2016
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Niet goed slapen door stress is een redelijk veelvoorkomend probleem. Veel mensen blijven er echter mee rond lopen en lossen het nooit op. Dat is echt enorm zonde want het is zeker op te lossen. Als jij het juiste doet en de juiste stappen volgt kun je hier binnen zeer korte tijd van afkomen. Op […]

niet goed slapen door stressNiet goed slapen door stress is een redelijk veelvoorkomend probleem. Veel mensen blijven er echter mee rond lopen en lossen het nooit op.

Dat is echt enorm zonde want het is zeker op te lossen. Als jij het juiste doet en de juiste stappen volgt kun je hier binnen zeer korte tijd van afkomen.

Op deze pagina wil ik je enkele tips geven over hoe je dit probleem aan kunt pakken en weer kunt genieten van een goede nachtrust.

Waarom heb ik hier last van?

Misschien heb je voor je gevoel helemaal geen last van stress maar kun je toch niet slapen. Het kan zo zijn dat je overdag geen stress ervaart maar dat dit zich ’s avonds als je op bed ligt pas uit.

En daar lig je dan.. Starend naar het plafond met je ogen wijd open. Er schiet je vaak van alles door het hoofd.

Heb ik dit wel gedaan of heb ik dat wel gedaan. Er kunnen verschillende dingen door je hoofd spoken met als resultaat dat je niet kunt slapen.

Piekeren

Niet goed slapen door stress heeft alles te maken met piekeren..

Als je een persoon bent die veel over dingen nadenkt en dingen moeilijk kunt loslaten ben je extra gevoelig voor bovenstaand probleem.

Zoals ik net al zei denk je over van alles na. Je maakt je misschien zorgen over een belangrijke afspraak van morgen of over je prestaties van vandaag.

Het is echt belangrijk om je zorgen aan de kant te zetten als je gaat slapen. Dit klinkt veel makkelijker dan het daadwerkelijk is.

Hieronder wil ik je enkele tips geven die je meteen kunt toepassen.

Hoe word ik rustiger?

Als eerste tip wil ik je het advies geven om een pen en papier op je nachtkastje te leggen. Als jij dan weer ligt te piekeren over van alles en nog wat kun je het opschrijven en zo je hoofd leeg maken.

Probeer het maar eens uit het werkt echt!

Ten tweede moet je enorm uitkijken bij het gebruik van koffie of alcohol. Het kan er namelijk voor zorgen dat je ’s avonds niet in slaap kunt komen en dan geef je jezelf de mogelijkheid om te gaan piekeren.

Als derde tip tegen slapeloosheid door stress wil ik je de tip meegeven om overdag je hoofd al eens leeg te maken. Loop een rondje door het park! Het zal je doen opluchten!

Als vierde is het belangrijk dat je ’s avonds voordat je naar bed gaat uit te kijken met voeding waar heel veel koolhydraten inzitten. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat je weer actief word.

Niet goed slapen door stress voor altijd uitbannen?

Bovenstaande tips kunnen je al goed helpen om beter te leren slapen, het zijn misschien voor de hand liggende tips toch zijn ze belangrijk.

Heb je ondanks bovenstaande tips toch het idee dat jou slaapprobleem meer aandacht vereist? Dan is het zeker aan te raden om het één en ander te leren over slapen.

Als je namelijk precies weet op welke zaken je moet letten en leert hoe je zo effectief mogelijk kunt slapen zul je echt merken dat je, je steeds beter voelt.

Praktisch hulpmiddel

Als ik zo vrij mag zijn om je een aanbeveling te doen wil ik je kennis laten maken met de 7 stappen methode van William van der Klaauw.

Tijdens deze 7 stappen methode leer je precies waarom je niet kunt slapen en hoe je ervoor kun zorgen dat je weer heerlijk zult slapen.

Er zijn je al heel veel mensen voorgegaan die dankzij deze methode weer een heerlijke nachtrust ervaren.

De 7 stappen methode van William van der Klaauw bevat onderstaand materiaal:

Slaapproblemen oplossen

  • Perfect Slapen in zeven Stappen (hardcopy en ebook)
  • Kalmeer je gedachten: Tien technieken (hardcopy en ebook)
  • Je Slaapchecklist © (digitaal)
  • Jou persoonlijke ondersteuning: vraag een slaapdeskundige

Slaapkwaliteit optimaliseren

  • Tijdelijk: e-cursus ‘Dieper Slapen’ (start volgende werkdag!)

Slaapverwekkende bonus (digitaal)

  • Welterusten-snacks Receptenboek
  • Slaapwijzer.net supplementengids
  • Crystal Waters 90bpm relax-muziek

Conclusie

Niet goed slapen door stress is een vervelend verschijnsel wat ervoor kan zorgen dat je, je lang niet optimaal voelt.

Om hier vandaag al wat tegen te doen kun je mijn tips opvolgen, wil je nou meer weten over hoe je optimaal kunt slapen raad ik je aan om bovenstaande methode nader te bekijken.

Wil je meer weten over bovenstaande methode en ervaringen van andere mensen lezen? Check het dan via onderstaande button!

Want zeg nou zelf.. Je wilt toch niet de rest van je leven slapeloze nachten!?

 

[inbound_button font_size=”20″ color=”#f99825″ text_color=”#ffffff” icon=”” url=”http://www.paypro.nl/producten/Perfect_Slapen_in_7_Stappen/25596/52274 ” width=”” target=”_self” rel=nofollow”]JA! Ik wil er meer over weten![/inbound_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *