Natuurlijk slaapmiddel? Het BESTE slaapmiddel anno 2020!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Slaapmedicatie 13 juni 2017
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Helaas gebruiken veel mensen die niet kunnen slapen slaaptabletten, erg jammer en op de lange termijn erg schadelijk voor je gezondheid. Stop met die chemische troep en verdiep je in natuurlijke slaapmiddelen, 100% effectief, 100% gezond.

natuurlijk slaapmiddelEen natuurlijk slaapmiddel?! Wat is dat dan? Dit is een vraag die ik meer dan eens krijg, mensen hebben geen idee wat ze zich voor moeten stellen bij een natuurlijk slaapmiddel.

Als je ze vraagt naar een slaaptablet of een slaappilletje, ja! dat kennen ze allemaal wel, maar een natuurlijk slaapmiddel? Nee daar hebben ze geen idee van.

Toch is het erg belangrijk om te weten dat alleen een natuurlijk slaapmiddel bijdraagt aan een lange termijn oplossing. Slaaptabletten lijken op het eerste oog een perfect slaapmiddel maar vaak worden de risico’s op de lange termijn onderschat.

Niet in slaap kunnen komen

Er zijn enorm veel mensen in Nederland die moeite hebben om in slaap te vallen, het grootste gedeelte van deze mensen zoekt hun heil in slaapmedicatie.

Natuurlijk is dit wel te begrijpen want als je moest kiezen tussen de halve nacht wakker liggen of redelijk door kunnen slapen met behulp van medicatie, dan kies je natuurlijk voor dat tweede.

Of het slim is? Dat is een andere vraag. Helaas kijken veel mensen niet verder dan hun neus lang is en weten ze niet precies wat ze innemen.

“Het werkt toch? Dan is het toch prima?” Zijn veelgehoorde uitspraken. Mensen realiseren zich niet wat deze medicatie uiteindelijk kan veroorzaken.

Slaapmedicatie

Maar wat zijn de grootste risico’s op het gebied van slaapmedicatie? Er lijkt namelijk niet veel aan de hand.

Dat klopt, slaapmedicatie hoeft niet altijd voor problemen te zorgen, toch wil ik je met klem adviseren om over te stappen op een natuurlijk slaapmiddel.

Slaapmedicatie is namelijk verslavend en op ten duur heb je er steeds meer van nodig om hetzelfde effect als voorheen te bereiken.

Dat is eigenlijk het grootste gevaar met slaapmedicatie, je bent er steeds meer van nodig.

Ook de bijwerkingen van slaapmedicatie zijn vaak niet mals, zo kun je er extreem duf van worden, helemaal niet erg als je wilt gaan slapen maar wat als je net begint aan je dag?

Stel je voor dat je een machine moet bedienen of een voertuig moet besturen..

Kies Voor Het Meest Effectieve Slaapmiddel Zonder Bijwerkingen(100% natuurlijk) >>

Natuurlijk slaapmiddel

Er bestaan verschillende natuurlijke slaapmiddelen, de één is niet perse beter dan de ander, het is afhankelijk van wat voor jou als persoon het beste werkt.

Melatonine

Het eerste slaapmiddel wat ik wil gaan bespreken is melatonine. Toch moet ik bij slaapmiddel, wat wel als natuurlijk door het leven gaat, een kleine kanttekening maken.

Melatonine is een hormoon die vaak word aangeduid als het slaaphormoon, dit hormoon zorgt ervoor dat ons lichaam weet wanneer het dag en nacht is of terwijl wanneer het tijd is om te gaan slapen en wanneer het tijd is om op te staan.

Melatonine word aangemaakt op basis van het licht, word het donker? Dan zal je lichaam meer melatonine aanmaken waardoor je slaperig word.

Als de nacht vordert en het langzaam licht word in de morgen stopt de aanmaak van melatonine, je begint langzaam te ontwaken en je word uitgerust wakker.

Mensen die in ploegendienst werken of mensen die last hebben van een jetlag gebruiken dit slaapmiddel nog al eens, hun biologische klok is van slag waardoor ook de melatonine hormonen volledig in de war zijn.

Om de aanmaak van melatonine te bevorderen zijn er zogenaamde melatonine pillen. Zoals gezegd valt dit slaapmiddel onder de natuurlijke slaapmiddelen maar ik vind dat niet helemaal terecht.

Bijwerkingen melatonine

Melatonine slikken in de vorm van pillen kan voor de nodige bijwerkingen zorgen, het gaat hier nog altijd om pillen en deze zijn niet op een natuurlijke wijze geproduceerd.

De bijwerkingen die je van melatonine kunt krijgen zijn onder andere, moeheid overdag, sufheid overdag, rusteloosheid, darmklachten, hoofdpijn, opvliegers en nog tal van dit soort klachten.

Wat ik ook erg gevaarlijk vind aan dit slaapmiddel is dat het je natuurlijke systeem helemaal in de war schopt. Je gaat nu met behulp van medicatie bepalen hoe je hormoon huishouding dient te werken.

Dit gaat eigenlijk tegen alle natuurwetten in, en ondanks dat je biologische klok misschien al verstoord was, is het niet aan te raden om dit nog verder in de war te schoppen.

Valeriaan

Valeriaan is een natuurlijk kruidenmiddel waaraan geneeskundige eigenschappen worden toegekend. Het word omschreven als rustgevend en word daarom ook veel ingezet tegen stress.

Door zijn rustgevende werking zou het de slaap kunnen bevorderen en hierdoor zou je gemakkelijker in slaap kunnen vallen, echt overtuigend klinkt het niet maar het is zeker het proberen waard.

Ondanks dat dit product volledig natuurlijk is kent het nog wel een aantal bijwerkingen, deze bijwerkingen kunnen voort komen uit het feit dat je lichaam niet gewend is aan dit product.

valeriaan

Bijwerkingen valeriaan

Door gebruik van valeriaan kun je last krijgen van maagpijn, misselijkheid en buikkrampen. Dit product is nog niet tot uitgebreid onderzocht dus over de bijwerkingen op de lange termijn is niets bekend.

Kamille

Kamille is een soort alleskunner, het word werkelijk overal voor ingezet, het is ontstekingsremmend en licht ontsmettend, ook heeft kamille een rustgevende werking.

Kamille kun je krijgen in alle soorten in maten, zo kun je het verkrijgen in de vorm van oliën, theesoorten of homeopathische medicijnen.

Bijwerkingen Kamille

Bijwerkingen zijn er bij Kamille niet of nauwelijks, je kunt dit product dus zonder enige twijfel uitproberen om te zien wat de werking is en of de werking voor jouw voldoende is.

Perfect slapen in 7 stappen

Het laatste natuurlijke slaapmiddel wat ik wil gaan bespreken is een natuurlijk slaapmiddel wat 100% gefocust is op slapen en geen enkele bijwerking kent.

Ik heb het hier over het verhelderende boek van slaapdeskundige William van der Klaauw. William helpt mensen als sinds jaar en dag om op een natuurlijk wijze van hun slaapproblemen af te komen.

Dit doet hij door je precies uit te leggen hoe het lichaam werkt en wat het lichaam nodig heeft om een optimale nachtrust te genieten.

Veel mensen hebben na jaren van gebroken nachten nu eindelijk hun slaap terug gevonden en worden elke dag fit en energiek wakker, iets waar ze tot voor kort enkel van konden dromen.

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *