Chronisch slaaptekort oplossen? Volg deze instructies en leer weer slapen!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
Slaapstoornissen 23 november 2016
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Elke avond is het hetzelfde liedje, draaien,woelen en uren naar het plafond staren. Het piekeren slaat toe “Wat als ik nou weer niet kan slapen?” Een chronisch slaaptekort is enorm vervelend en het zorgt ervoor dat de kwaliteit van je leven achteruit gaat, wat moet je doen?

chronisch slaaptekort oplossenJe chronisch slaaptekort oplossen leer je op deze pagina! Op deze pagina wil ik je namelijk tips geven over hoe je zo effectief mogelijk je chronisch slaaptekort kunt oplossen.

Veel mensen zijn wel bezig met hun slaapproblemen maar pakken deze gewoonweg op de verkeerde manier aan.

Ze gaan naar hun huisarts die ze vaak niet meer dan medicatie voorschrijft omdat deze huisarts vaak geen inhoudelijk kennis over slaapproblemen heeft.

Slechte slaper

Misschien weet je van jezelf al wel dat je een slechte slaper bent of is jou slaapprobleem pas sinds kort ontstaan..

Slechte slapers hebben 9 van de 10 keer last van een chronisch slaaptekort. Logisch want als jij ’s nachts te weinig slaapt krijg je last van een slaaptekort.

Een chronisch slaaptekort oplossen is niet iets wat je even doet door middel van het lezen van artikelen op informatieve sites zoals deze. Toch kan ik je op deze pagina uitkomst bieden..

Er zijn je namelijk in de afgelopen jaren al vele duizenden mensen voorgegaan die hun slaaptekort eindelijk wisten te verhelpen, dat deden ze niet door het lezen van artikelen op websites, dat deden ze door actie te ondernemen, dat deden ze vooral door de juiste actie te ondernemen..

Geen verslavende slaaptabletten of dure cursussen, geen alternatieve geneeswijzen of vage panfluit muziek.. Ze kozen voor een oplossing die feitelijk onderbouwd is, een oplossing die vanuit hunzelf komt..

piekeren

Oorzaken slecht slapen

Er zijn een aantal oorzaken waardoor je meer risico loopt om een slechte slaper te worden. Hieronder een overzicht van de risicofactoren.

Hierdoor krijg je meer inzicht over de reden dat je een chronisch slaaptekort hebt. Wel fijn om te weten waar de oorzaak van je probleem ligt;-)

Ontdek hier de 3 meest voorkomende factoren die voor chronische slaapproblemen zorgen>>

Je bent een druk persoon

Mensen die van hunzelf druk zijn kunnen meer moeite hebben om in slaap te vallen. Je ligt op bed en je bent eigenlijk nog lang niet klaar met de dag.. Je denkt nog aan allerlei zaken en dit maakt het moeilijk om in slaap te komen

Het zit in je genen

Slaaptekort kan in je genen zitten. Misschien heeft één van je ouders ook wel last van een chronisch slaaptekort omdat hij of zij ook elke avond weer moeite heeft om in slaap te vallen.

Je bent een denker

Zeggen mensen wel eens tegen je dat je met van alles in je hoofd zit? Weet je van jezelf dat je een denker bent? Als je in bed ligt en je probeert nog over van allerlei zaken duidelijkheid te krijgen kan het zijn dat je heel moeilijk in slaap komt..

Je bent wat ouder

Als je op leeftijd bent is de kans groot dat je moeilijker in slaap kunt komen.. Helaas ook dit brengt ouderdom met zich mee.

Je bent een vrouw

Vrouwen hebben meer moeite om in slaap te vallen dan mannen. Over het algemeen hebben vrouwen ook meer last van piekeren dan mannen.. Hierdoor kan een chronisch slaapprobleem ontstaan.

vrouw in bed

Chronisch slaaptekort oplossen

Nu je wat meer inzicht hebt gekregen over waarom je een slaaptekort hebt is het tijd om te gaan focussen op de oplossing.

Zoals ik al zei is een chronisch slaaptekort oplossen niet iets wat je zo maar even uit je hoofd zet. Je hebt wel een begeleiding nodig in het oplossen van je probleem.

Maak je niet druk. Ik bedoel niet dat je allerlei consulten moet gaan aflopen om beter te leren slapen of allerlei dure cursussen moet gaan aanschaffen.

Er bestaat namelijk een heel mooi online pakket waarbij je nog meer resultaten kunt behalen dan bij het volgen van allerlei consulten.

Perfect slapen in 7 stappen

William van der Klaauw heeft een heel mooi online pakket gemaakt. Als slaapdeskundige en ervaringsdeskundige weet hij precies hoe het is om slaapproblemen te hebben.

Hierom besloot hij een pakket te maken waarbij je door middel van verschillende inzichten en de kennis die hij met je deelt weer kunt leren slapen.

Perfect slapen in 7 stappen‘ leert je om optimaal te kunnen geniet van je nachtrust en nooit meer last te hebben van slapeloze nachten.

Naast een waardevol boek die je thuis gestuurd krijgt ontvang je verschillende ebooks en krijg je begeleiding van William.

William heeft overigens al vele duizenden mensen geholpen om hun nachtrust terug te krijgen! Ervaringen van deze mensen kun je hier lezen!

Stilstaan is achteruit gaan

Veel mensen ontbreekt het aan het ondernemen van actie, ze willen wel veranderen maar ondernemen gewoon geen actie, ze blijven hangen in hun slaapproblemen met alle gevolgen van dien.

 • Als je geen actie onderneemt zul je krijgen wat je altijd al kreeg, er zal weinig veranderen
 • Je zult altijd achtervolgt worden door je chronische slaaptekort
 • Je hebt weinig energie en voelt je futloos
 • Je kunt je overdag maar moeilijk concentreren omdat je moe bent
 • Je bent prikkelbaarder en veel sneller geïrriteerd
 • En noem maar op..

De juiste actie geeft het gewenste resultaat

Maar jij bent anders, jij onderneemt wel actie omdat je het helemaal beu bent om elke dag geconfronteerd te worden met je slaaptekort.

Omdat jij wel gerichte actie onderneemt door aan de slag te gaan met de kennis en kunde van slaapdeskundige William van der Klaauw zul je:

 • Veel fitter en energieker zijn
 • Je weer gelukkig voelen
 • Elke dag opgewekt zijn
 • Het leven met beide handen aangrijpen
 • Beter presteren op je werk
 • En nog veel meer positieve veranderingen ervaren

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Check hier de souncloud waarin ik het artikel aan je voorlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *