Blog - Wijzeroverslapen.nl- Jouw website over slapen en meer
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!

Eten voor het slapen?

Je zit lekker op de bank naar je favoriete serie te kijken, je krijgt trek en besluit wat chips te pakken. Buiten het feit dat chips niet in een gezonde levensstijl past kan het ook voor slaapproblemen zorgen. Hoe zit dat precies? En mag ik dan helemaal niets meer eten voor het slapengaan?

Lees verder

Slapen met lenzen in?

Je word wakker en probeert je ogen te openen, ze zitten vastgeplakt omdat je, je lenzen nog in had. Je maakt je ogen een beetje nat en langzaam ben je in staat om je oogleden te openen. Hoe zit dat eigenlijk met slapen met lenzen in?

Lees verder

Vermoeid uit bed komen!?

Zucht! Weer hetzelfde verhaal.. Je word wakker en voelt je allesbehalve uitgerust. Wat kan ik er toch tegen doen!? halfgebakken kom je, je dagen door en je haalt niet echt het beste uit je leven op deze manier. In dit artikel vertel ik je precies waarom je belabberd wakker word en aan het einde deel ik een super oplossing! Lezen dus!

Lees verder

Hoofdpijn na slapen!?

Wat is er lekkerder dan heerlijk uitgeslapen aan een nieuwe dag beginnen? Vol energie en goede moed.. Maar wat doe je als dat abrupt verstoord word door vervelende hoofdpijn? Hoe zorg je ervoor dat je fit wakker word?

Lees verder

Welke melatonine is de beste!?

Om je interne klok te ondersteunen slikken veel mensen het slaaphormoon melatonine, maar welke melatonine is nou eigenlijk het beste? Zit er verschil tussen de verschillende leveranciers van deze tabletten? In dit artikel ontdek je er alles over..

Lees verder

Perfect slapen in 7 stappen:

Zoveel mensen blijven eindeloos hangen in hun slaapproblemen, dit overkwam ook Sandra (37) en moeder van 2 kinderen. Toen ze een huilbaby kreeg veranderde haar leven drastisch, nu geniet ze eindelijk weer van een heerlijke nachtrust, hoe ze dat deed?

Lees verder

Netflix en slaapproblemen?

Het aantal mensen met slaapproblemen neemt erg toe tegenwoordig, maar hoe kan dat eigenlijk? Heeft het te maken met de toenemende mate waarin we gebruik maken van smartphones, tablets, laptops en tv?

Lees verder

Ouderen minder slaap nodig?

Het lijkt wel alsof ik telkens korter slaap, is dat wel normaal? Veel ouderen vragen zich het af. Hoe zit het eigenlijk met de hoeveelheid slaap naarmate je ouder wordt? Op deze pagina ontdek je er alles over!

Lees verder

Perfect slapen in 7 stappen:

Hoe is William van der Klaauw in de wereld van slapen en slaapproblemen terecht gekomen en waarom is zijn boek Perfect slapen in 7 stappen zo populair? In dit interview met William stel ik het allemaal aan de kaak!

Lees verder

Op zoek naar Slaaptips?

Lig jij soms uren wakker? Zie je er tegenop om naar bed te gaan? Ben je het zat om moe wakker te worden en overdag weinig energie te hebben? Pas deze slaaptips toe en merk vanavond al verschil!

Lees verder