Blog - Wijzeroverslapen.nl- Jouw website over slapen en meer
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!

Droge mond tijdens slapen?

Er niets vervelender dan een droge mond tijdens het slapen. Een glaasje water naast het bed bied uitkomst, maar hoe kun je de bron van dit probleem het beste bestrijden? In dit artikel leg ik je precies uit hoe..

Lees verder

Muggen in de slaapkamer?

Vrijwel niemand ontkomt eraan, muggen op de slaapkamer. Maar is er dan helemaal niets wat je ertegen kunt doen? Jazeker wel. In dit artikel ontdek je precies wat je tegen die vervelende muggen kunt doen.

Lees verder

Zonder kleding slapen:

De één vind het heerlijk om zonder kleding te slapen terwijl de ander het maar raar vind. Maar hoe zit het nou eigenlijk met dat naakt slapen? Is het echt een verbetering voor je nachtrust of is het slechts een persoonlijke voorkeur?

Lees verder

Slapen met hooikoorts?

Slapen met hooikoorts kan erg vervelend zijn, gelukkig zijn er een aantal oplossingen voor. In dit artikel geef ik je tips en advies over hoe je zo aangenaam mogelijk kunt slapen ondanks je hooikoorts!

Lees verder

Slapen tijdens een hittegolf?

Slapen tijdens een hittegolf is allesbehalve makkelijk. De temperatuur in je slaapkamer lijkt tot ongekende hoogte te zijn gestegen en slapen lijkt haast een onmogelijke opgave. In dit artikel vertel ik je hoe je zelfs tijdens de warmste dagen lekker in slaap kunt vallen

Lees verder

Baby wil niet in eigen bed slapen?

Als kersverse ouders is er niets vervelender dan een baby die niet in zijn of haar eigen bedje wil slapen. Je hebt de fles gegeven en wil je baby in zijn eigen bedje leggen.. maar dan begint het.. ontroostbaar huilen en krijsen.. Wat moet je doen? In dit artikel ga ik je dat vertellen!

Lees verder

De invloed van kleur in de slaapkamer:

Draaien en woelen.. Hoe kan dat nou toch? Het lijkt wel alsof ik elke nacht onrustig slaap.. Mensen met slaapproblemen proberen van alles om beter te slapen en uitgerust wakker te worden. Maar hoe zit dat met de kleur op de muur van je slaapkamer? Hoeveel invloed heeft dan eigenlijk? In dit artikel vertel ik het je!

Lees verder

Baby wil niet slapen?

Gejengel en gekrijs terwijl je baby moet slapen? De meeste ouders worden er moedeloos van. Want wat is dat dan toch? Heeft hij ergens last van? Zijn het krampjes? Moet ik naar de chiropractor? In dit artikel laat ik je de meest voorkomende oorzaak van krijsende baby's zien.

Lees verder