Blog - Wijzeroverslapen.nl- Jouw website over slapen en meer
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!

De invloed van kleur in de slaapkamer:

Draaien en woelen.. Hoe kan dat nou toch? Het lijkt wel alsof ik elke nacht onrustig slaap.. Mensen met slaapproblemen proberen van alles om beter te slapen en uitgerust wakker te worden. Maar hoe zit dat met de kleur op de muur van je slaapkamer? Hoeveel invloed heeft dan eigenlijk? In dit artikel vertel ik het je!

Lees verder

Baby wil niet slapen?

Gejengel en gekrijs terwijl je baby moet slapen? De meeste ouders worden er moedeloos van. Want wat is dat dan toch? Heeft hij ergens last van? Zijn het krampjes? Moet ik naar de chiropractor? In dit artikel laat ik je de meest voorkomende oorzaak van krijsende baby's zien.

Lees verder

Vet verbranden tijdens je slaap?

Slapen en afvallen? Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het echt zo.. Nou ja, afvallen, je vet verbranding blijft 's nachts actief en je kunt hem ook nog eens stimuleren om meer vet te verbranden. Hoe het precies zit? Dat ontdek je in dit artikel!

Lees verder

Overdosis melatonine?

Melatonine, één van de bekendste slaapmedicijnen, hoeveel mag je innemen en wanneer praten we over een overdosis? Loop geen risico en houdt je gewoon aan de voorgeschreven hoeveelheid, hoeveel dat is? Dat ontdek je hier

Lees verder

Slaapproblemen bij ouderen?

Dat ouder worden meer nadelen dan voordelen met zich meebrengt blijkt maar weer eens.. tienduizenden ouderen in Nederland hebben slaapproblemen. Ze hebben moeite om in slaap te komen of hebben moeite om door te slapen. Hoe dat kan en wat je daar aan kunt doen ontdek je hier..

Lees verder

Op zoek naar de beste slaapmiddelen?

Moe word je er van.. Al die verschillende soorten slaapmiddelen die maar niet helpen. Jij ligt maar wakker en word langzaam gesloopt door gebroken nachten. Herken je dit? Dan moet je dit artikel echt even lezen. In dit artikel laat ik je namelijk exact zien wat de meest krachtige en gezonde slaapmiddelen van dit moment zijn.

Lees verder

Yoga Nidra Opleiding?

We leven in een stroomversnelling waar alles sneller en sneller moet. Stress en burn-out klachten zijn aan de orde van de dag. Hoe voorkom je dat je hier slachtoffer van word? Door je geest maximaal te ontspannen. Yoga Nidra is zo'n manier om maximaal te ontspannen. Hoe het werkt? Dat ontdek je hier!

Lees verder

Moeite met slapen?

Zucht.. Daar lig je weer.. Je hebt weer eens moeite om in slaap te vallen, net als gister en eergisteren. Gebroken nachten en vermoeide dagen behoren tot jou standaard. Wat kun je hier tegen doen? In dit artikel bespreek ik de 5 meest voorkomende oorzaken en hun oplossingen

Lees verder