De Beste Slaapmiddelen? Dit zijn de Absolute Toppers van 2020!
Wijzeroverslapen.nl-Jouw website voor een heerlijke nachtrust!
slaapproblemen 2 mei 2018
Jens Geen reacties

Laat je niet langer leiden door Slapeloosheid, gebruik deze Simpele Tips voor een Optimale Nachtrust!

JA! Laat het mij zien!

Moe word je er van.. Al die verschillende soorten slaapmiddelen die maar niet helpen. Jij ligt maar wakker en word langzaam gesloopt door gebroken nachten. Herken je dit? Dan moet je dit artikel echt even lezen. In dit artikel laat ik je namelijk exact zien wat de meest krachtige en gezonde slaapmiddelen van dit moment zijn.

beste slaapmiddelenHeb jij last van slaapproblemen die je nachtrust meer dan eens belemmeren? Word jij vaak moe wakker en heb je het gevoel dat je haast niet geslapen hebt?

Dan zit je hier op de juiste pagina. Op deze pagina laat ik je namelijk zien wat de beste slaapmiddelen van dit moment zijn en hoe deze slaapmiddelen jou gaan helpen om je nachtrust terug te vinden.

Geen chemische rotzooi in de vorm van verslavende slaapmedicatie maar gewoon natuurlijke slaapmiddelen zonder vervelende bijwerkingen. (+ onderaan dit artikel laat ik je zien hoe inmiddels meer dan 15.000 mensen hun slaapproblemen oplosten dankzij een simpele oplossing)

Beste slaapmiddelen afkomstig van huisarts!?

Slaapproblemen lijken in Nederland en België in rap tempo toe te nemen, door het toenemende gebruik van smartphones, het overmatig gamen onder de jeugd en het toenemen van sociale druk door social media lijkt onze nachtrust als eerste getroffen te worden.

Mensen zijn massaal op zoek naar wondermiddeltjes om hun slaapproblemen te onderdrukken. Er word vaak als eerste gegrepen naar verslavende slaapmedicatie.

Niet zo gek misschien want huisartsen schrijven dit voor en als een huisarts het zegt, dan zal het wel zo zijn.. Niets blijkt minder waar. Slaapmedicatie is verslavend en op de lange termijn niet de juiste oplossing. Slaapmedicatie behoort dus niet echt tot de ‘beste slaapmiddelen’

Daarbij komt nog dat de verkoop van slaapmedicatie echt booming business is en er miljoenen euro’s mee gepaard gaan. Cijfers laten zien dat vorig jaar maar liefst 750.000 Nederlanders slaapmedicatie slikten.

  • Slaapproblemen nemen ernstig toe
  • Dit heeft veelal te maken door zaken als stress door werkdruk, sociale druk door social media en de toename van ‘gamen’ onder de jeugd
  • Slaapmedicatie is verslavend en biedt geen lange termijn oplossing

Natuurlijke slaappillen?

Maar als slaapmedicatie van de huisarts dan niet de meest slimme keuze is. wat moet je dan doen om je slaapproblemen het hoofd te bieden?

Natuurlijke slaappillen misschien? Laten we eens kijken naar natuurlijke varianten op de slaapmedicatie die word voorgeschreven door dokters.

#1: Melatonine

Een veel gebruikt slaapmiddels is Melatonine, Melatonine is een lichaamseigen hormoon wat ook wel het slaaphormoon word genoemd.

Melatonine speelt een belangrijke rol bij de slaapwaak cyclus van een mens. Als het donker word, word er door het lichaam meer Melatonine afgescheiden om een slaapverwekkend effect te creëren.

In de ochtend word er juist minder Melatonine afgescheiden om ervoor te zorgen dat je langzaam ontwaakt en uitgerust aan je dag kunt beginnen.

melatonine

Onze Melatonine huishouding kan verstoord raken door onregelmatig werk, psychische problemen of naarmate je ouder word. Bij een verstoorde Melatonine huishouding kan het erg moeilijk zijn om in slaap te vallen.

Melatonine is verkrijgbaar als supplement bij een drogist of apotheker en is veilig voor mensen met hart-en vaatziekten, diabetes en alzheimer of parkinson (een risicogroep voor een verstoorde Melatonine huishouding)

Hier vind je een overzicht van de meest actuele Melatonine supplementen>>

#2: Valeriaan

Ook Valeriaan is een krachtig middel wat kan helpen bij het bevorderen van je nachtrust. Valeriaan is een kruidachtige plant met geneeskundige eigenschappen.

Helaas is er soms wat negatieve publiciteit rondom Valeriaan omdat wetenschappers het niet met elkaar eens kunnen worden over de werking van deze plant.

Toch liegen de cijfers er niet om en blijkt uit een onderzoek dat veel mensen baat hebben bij deze Valeriaan als het gaat om slaapproblemen. Het lijkt dus wel degelijk een heilzame werking te hebben waar veel mensen bij gebaat zijn.

Wat ook erg positief is als het gaat om Valeriaan is dat er vrijwel geen bijwerkingen aan dit supplement zitten. Want inderdaad Valeriaan is te koop als supplement. Daarnaast is Valeriaan ook verkrijgbaar als thee.

Hier vind je een overzicht van de meest actuele Valeriaan supplementen>>

#3: Lavendel

Ook lavendel is afkomstig van een plant, de van oorsprong Franse plant, heeft een mooie paarse kleur en word veel gebruikt vanwege haar rustgevende effect.

Je kunt lavendel innemen door er thee van te trekken, doe dit vlak voordat je gaat slapen en je zult merken dat je bijzonder rustig zult slapen.

Lavendel heeft geen bijwerkingen en naast het rustgevende effect zorgt het ervoor dat je bloeddruk verlaagt, je hartritme en je lichaamstemperatuur.

#4: Kamille

Kamille word al sinds mensenheugenis gebruikt als thee, olie of in tabletvorm. Kamille is een plant die van oorsprong in Nederland voorkomt.

Sommige mensen beweren dat Kamille het allerbeste medicijn is als het gaat om slaapproblemen, het geeft een bijzonder rustgevend effect wat natuurlijk ideaal is als je niet kunt slapen vanwege stress.

Kamille word meestal gedronken als thee en vaak word dit gedaan voordat je naar bed gaat. Voor sommige mensen is het de allerbeste manier om hun slaapproblemen te onderdrukken terwijl andere mensen er minder bij gebaat zijn.

Wat voor jou het beste werkt is een kwestie van testen, wat heb je te verliezen?

#5: Tryptofaan

Tryptofaan is een zogenaamde aminozuur wat in de hersenen actief is en het slaapritme regelt. Tryptofaan kun je alleen door voeding of supplementen binnenkrijgen.

Dit slaapsupplement word als sinds de jaren ’60 gebruikt en word na inname door het lichaam omgezet in Serotonine (gelukshormoon) en Melatonine (slaaphormoon)

Ondanks de goede werking van deze supplementen ben ik persoonlijk van mening dat dit alweer een beetje de ‘chemische kant’ opgaat als je begrijpt wat ik bedoel.

Hier vind je Tryptofaan (100% veilig)>>

#6: GABA

GABA staat voor Gamma-aminoboterzuur en is een middeltje wat helpt om overactiviteit van het brein tegen te gaan. Deze overactiviteit kan natuurlijk resulteren in slaapproblemen waardoor het een populair middel is voor veel ‘probleem slapers’

Het supplement zorgt ervoor dat stress en spanning afnemen en hebben een rustgevende werking. Net zoals Tryptofaan is het een werkzaam middel maar raad ik het niet aan voor de lange termijn.

Hier vind je GABA supplement (100% veilig)>>

#7: Magnesium

Ook magnesium word gezien als een middel tegen slaapproblemen, dit heeft te maken met het feit dat we, vooral in onze westerse samenleving, te weinig magnesium in ons lichaam krijgen.

Dit ‘anti stress’ supplement zorgt ervoor dat je lekker ontspannen kunt gaan slapen.

Hier vind je magnesium (100% veilig)>>

Beste slaapmiddelen zonder bijwerkingen

Zoals je hebt gezien zijn de ‘beste slaapmiddelen’ voornamelijk de 100% natuurlijke slaapmiddelen die geen bijwerkingen kennen. Geproduceerde supplementen zoals Melatonine en Magnesium kennen helaas wel enkele bijwerkingen.

Persoonlijk ben ik 100% voorstander van een natuurlijke oplossing voor je slaapprobleem en daarom wil ik je ook met klem adviseren om voorzichtig om te gaan met supplementen en de bijsluiter goed te lezen.

Zoals ik bovenin dit artikel al aangaf wilde ik nog een methode met je delen waardoor inmiddels meer dan 15.000 mensen hun nachtrust hebben teruggevonden, 100% natuurlijk en geen pillen of andere middeltjes.

7 stappen methode

Als we kijken naar de ‘beste slaapmiddelen’ kunnen we er niet omheen dat een natuurlijk slaapmiddel het allerbeste is. Toch is het met sommige supplementen en plantenextracten maar net de vraag of het voldoende werkt.

Daarom wil ik je kennis laten maken met het populaire boek van slaapdeskundige William van der Klaauw, Perfect Slapen in 7 Stappen.

Dit boek omvat alles op het gebied van slaapproblemen, het dekt 1001 slaapproblemen en laat je exact zien hoe je ervoor kunt zorgen hoe je jouw specifieke slaapprobleem aanpakt.

William bespreekt onder andere alle bovengenoemde slaapmiddelen en nog veel meer natuurlijke en geproduceerde slaapmiddelen.

Ook laat hij zien en legt hij je uit dat sommige slaapproblemen eenvoudiger op te lossen zijn dan de meeste mensen denken. Zijn boek telt ruim 120 pagina’s en daarnaast nog enkele bonussen.

‘In 7 Stappen Naar Een Optimale Nachtrust, Meer Energie En Een Leuker Leven’ Wil je meer weten over dit boek? Check het dan via onderstaande knop!

Gebroken nachten zijn erg slecht voor je gezondheid, hoe lang blijf jij aanmodderen?! Ontdek hier DE stap-voor-stap handleiding naar een Optimale Nachtrust!

JA, stuur mij door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *